Don't have Telegram yet? Try it now!
https://radiovala.com/2016/11/08/ke-ja-neser-do-ti-publikoje-raportet-e-progresit-maqedonia-me-rekomandim-te-tete-dhe-te-dytin-me-kusht/
KE-ja nesër do t'i publikojë raportet e progresit: Maqedonia me rekomandim të tetë dhe të dytin me kusht