Don't have Telegram yet? Try it now!
https://radiovala.com/2016/11/11/anetaresimi-i-maqedonise-ne-be-dhe-ne-nato-pozitive-per-marredheniet-nderetnike/
Anëtarësimi i Maqedonisë në BE dhe në NATO pozitive për marrëdhëniet ndëretnike