Don't have Telegram yet? Try it now!
https://radiovala.com/2018/09/05/zv-ministrja-elezi-ekonomia-e-vendit-po-stabilizohet-ka-rritje-te-pagave-investimeve-te-huaja-dhe-fuqise-punetore/
Zv.ministrja Elezi: Ekonomia e vendit po stabilizohet, ka rritje të pagave, investimeve të huaja dhe fuqisë punëtore