Don't have Telegram yet? Try it now!
https://rtvpendimi.com/muderris-rexhep-ismaili-me-rastin-e-145-vjetorit-te-lindjes-dhe-60-vjetorit-te-vdekjes/
Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës