Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/ash-ky-gure-dhe-kjo-dite-simbolizon-sakrificen-dhe-haperimin-e-vendit-drejt-nato-s-dhe-be/
ASH: Ky gurë dhe kjo ditë simbolizon sakrificën dhe hapërimin e vendit drejt NATO-s dhe BE