Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/ash-prokuroria-dhe-mpb-te-denoje-kercenuesit-e-ziadin-seles/
ASH: Prokuroria dhe MPB të dënojë kërcënuesit e Ziadin Selës