Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/bdi-e-kapur-ndersa-ash-dhe-lb-kane-shansin-historik-ose-ta-lene-hapur-dyeren-per-synimin-e-barazise-ose-ta-mbyllin-se-paku-edhe-per-dy-dekada/
BDI e kapur, ndërsa ASH dhe LB kanë shansin historik ose ta lënë hapur dyerën për synimin e Barazisë ose ta mbyllin së paku edhe për dy dekada !