Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/ish-pjesetari-i-njesise-speciale-ebr-i-revoltuar-i-shkruan-leter-zv-ministrit-te-mpb-se-dhe-politikaneve-shqiptare/
Ish pjesëtari i njësisë speciale EBR i revoltuar i shkruan letër zv.ministrit të MPB-së dhe politikanëve shqiptarë