Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/kroacia-pro-shqiperise-dhe-maqedonise-plenkovic-beson-ne-hapjen-e-shpejte-te-bisedimeve-per-anetaresim/
Kroacia pro Shqipërisë dhe Maqedonisë, Plenkovic beson në hapjen e shpejtë të bisedimeve për anëtarësim