Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/pas-largimit-te-bdi-se-nga-ministria-e-drejtesise-brukseli-pret-lufte-me-efikase-kunder-krimit-dhe-korrupsionit/
Pas largimit të BDI-së nga Ministria e Drejtësisë, Brukseli pret luftë me efikase kundër krimit dhe korrupsionit