Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/qeveria-kurti-nuk-ndalet-shkarkoi-sekretare-te-ministrive-dhe-bordin-e-drejtoreve-te-telekomit/
Qeveria Kurti nuk ndalet, shkarkoi sekretarë të ministrive dhe bordin e drejtorëve të Telekomit