Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/rektori-i-universitetit-shen-kirili-dhe-metodi-denoj-ashper-fjalorin-e-profesoreshes-vankovska/
Rektori i Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”: Dënoj ashpër fjalorin e profesoreshës Vankovska