Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/sela-qeveria-pervec-planit-ne-aspekt-te-fqinjesise-se-mire-dhe-te-politikes-se-jashtme-ne-te-gjitha-sferat-tjera-ka-deshtuar/
Sela: Qeveria përveç planit në aspekt të fqinjësisë së mirë dhe të politikës së jashtme, në të gjitha sferat tjera ka dështuar!