Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/si-u-falsifikua-historia-kultura-gjuha-toponimet-e-lashta-ilire-nga-greket-dhe-sllavet-ne-rajonin-e-maqedonise-emadhia-ilire-sidomos-ne-territorret-e-pushtuara-prej-tyre-nga-viti-1913/
Si u falsifikua historia, kultura, gjuha (toponimet) e lashta ilire nga grekët dhe sllavët në rajonin e Maqedonisë (Emadhia) Ilire, sidomos në territorret e pushtuara prej tyre nga viti 1913?