Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/spasovski-gjykatat-po-lirojne-kriminele-qe-kane-lidhje-me-pushtetin-e-kaluar-dhe-pushtetin-e-tanishem/
Spasovski: Gjykatat po lirojnë kriminelë që kanë lidhje me pushtetin e kaluar dhe pushtetin e tanishëm