Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/une-do-mbetem-i-fundit-dhe-do-ti-fike-dritat-e-fshatit-me-te-madh-shqiptar/
Unë do mbetem i fundit dhe do ti fikë dritat e fshatit më të madh shqiptar