Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/vv-ja-lufta-e-uck-se-ishte-e-drejte-dhe-e-paster-ka-nje-mesazh-per-hotin/
VV-ja : lufta e UÇK-së ishte e drejtë dhe e pastër, ka një mesazh për Hotin