Don't have Telegram yet? Try it now!
https://shqip.dk/ziadin-sela-ndau-abetare-te-unifikuara-per-femijet-shqiptare-te-fshatrave-te-velesit-dhe-cashkes/
Ziadin Sela ndau “Abetare” të unifikuara për fëmijët shqiptarë të fshatrave të Velesit dhe Çashkës