Don't have Telegram yet? Try it now!
https://sport.alpenews.al/2019/03/fitore-me-goleade-blute-e-londres-shkaterrojne-dynamion-e-kyivit-dhe-kualifikohet/
FITORE ME GOLEADË/ “Blutë e Londrës” shkatërrojnë Dynamion e Kyivit dhe kualifikohet