Don't have Telegram yet? Try it now!
https://tanjohimkrijuesin.com/2018/02/27/a-i-dini-cilat-jane-kafshet-dhe-insektet-e-permendura-ne-kuran/
A i dini cilat janë kafshët dhe insektet e përmendura në Kuran?