Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.ahmadiyya-islam.org/al/librat/filozofia-e-mesimeve-te-islamit/pohimi-argumenti-nga-libri-i-shenjte/
Pohimi dhe argumenti duhet të jenë nga Libri i Shenjtë