Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.ahmadiyya-islam.org/al/lutjet/lutje-per-te-pasur-pushtet-dhe-force-te-jashtezakonshme/
Lutje për të pasur pushtet dhe forcë të jashtëzakonshme