Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2019/10/30/vijon-puna-per-ndertimin-e-ujesjellesit-te-belshit-banoret-e-belshit-dhe-seferanit-24-ore-me-uje-te-pijshem/
Vijon puna për ndërtimin e ujësjellësit të Belshit,  banorët e Belshit dhe Seferanit 24 orë me ujë të pijshëm