Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2019/11/02/investimi-i-agjensise-kombetare-japoneze-koder-krasta-do-te-kthehet-ne-parkun-me-te-madh-dhe-te-gjelberuar-te-elbasanit/
Investimi i Agjensisë Kombëtare Japoneze, Kodër Krasta do të kthehet në parkun më të madh dhe të gjelbëruar të Elbasanit