Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2019/11/05/natasha-shuteriqi-porocani-vellimi-i-dyte-i-librit-bemat-e-estes-dhe-kokose-vjen-me-nje-nivel-tjeter-rrefimi/
Natasha Shuteriqi Poroçani: Vëllimi i dytë i librit “Bëmat e Estes dhe Kokosë” vjen me një nivel tjetër rrëfimi