Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2020/01/17/krim-i-rende-ne-librazhd-dhunohet-dhe-i-priten-floket-gruas-shtatzene/
Krim i rëndë në Librazhd/ Dhunohet dhe i priten flokët gruas shtatzënë