Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2020/04/04/kosova-me-teste-te-shpejta-covid-19-selimi-kam-kontaktuar-dhe-me-autoritet-shqiptare-por/
Kosova me teste të shpejta Covid-19, Selimi: Kam kontaktuar dhe me autoritet shqiptare por…