Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2020/05/22/nga-lira-gjika-keto-shprehje-i-shtojne-ankthin-dhe-pasigurine-femijes/
Nga Lira Gjika: Këto shprehje i shtojnë ankthin dhe pasigurinë fëmijës