Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2020/10/09/donald-trump-falenderon-hotin-vleresoj-angazhimin-tuaj-ne-ruajtjen-e-stabilitetit-dhe-paqes-ne-ballkan/
Donald Trump falenderon Hotin/ Vlerësoj angazhimin tuaj në ruajtjen e stabilitetit dhe paqes në Ballkan