Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2020/12/15/mbajne%cc%88-10-here%cc%88-me%cc%88-shume%cc%88-virus-se-te%cc%88-rriturit-ja-pse-te-miturit-pe%cc%88rhapin-covid-19-lehte%cc%88sisht-dhe-nuk-se%cc%88muren/
Mbajnë 10 herë më shumë virus se të rriturit; Ja pse te miturit përhapin Covid-19 lehtësisht dhe nuk sëmuren