Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/2021/01/05/kthehen-nga-britania-dhe-nuk-karantinohen-policia-u-bene-gjemen-qytetareve/
Kthehen nga Britania dhe nuk karantinohen, policia u bënë gjëmën qytetarëve