Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.elbasaniplus.com/fenomeni-i-pazakonte-gropa-thith-autobusin-dhe-udhetaret-6-te-vdekur-dhe-10-te-zhdukur-video/
Fenomeni i pazakontë/Gropa ‘thith’ autobusin dhe udhëtarët, 6 të vdekur dhe 10 të zhdukur (VIDEO)