Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.webohrid.com/%d0%bd%d0%b0%d1%86%d1%80%d1%82-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%88%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%83%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%b5-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b0%d0%bb%d0%b0/
Нацрт извештајот на УНЕСКО е силен аларм за состојбата во Охридскиот регион, потребно е највисоко ниво на ангажираност за отстранување на сите ризици кои го загрозуваат Охридското Езеро