Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.webohrid.com/%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b1%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%b5%d1%80%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd/
Средба на премиерот Спасовски со учениците, кои освоија медали на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки