Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.webohrid.com/%d1%83%d1%82%d0%b2%d1%80%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%be%d1%82-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-%d1%81%d0%be-%d0%ba%d0%be%d1%98-%d0%bd/
Утврден колективниот договор со кој на државната администрација им се враќа К-15;