Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.webohrid.com/%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b3%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83/
Царовска: Ги повикуваме средните стручни училишта и компаниите да се пријават на повикот за грантови на германската развојна банка