Don't have Telegram yet? Try it now!
https://nezavisen.mk/интервју-со-министерот-за-транспорт-и/
Интервју со министерот за транспорт и врски Горан Сугарески: Што ќе се гради кај „Холидеј ин“ зависи од Општина Центар