Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.ahmadiyya-islam.org/al/artikuj/ceshte-xhihadi-dhe-pse-islami-pati-nevoje-per-te/
Ç’është xhihadi dhe pse Islami pati nevojë për të?