Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.ahmadiyya-islam.org/al/njoftim-per-shtyp/drejtesia-dhe-ndershmeria-jane-te-nevojshme-per-te-parandaluar-luften-e-trete-boterore/
Drejtësia dhe ndershmëria janë të nevojshme për të parandaluar luftën e tretë botërore