Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.aktuale.mk/ali-ahmeti-me-mendje-zemer-shpirt-e-lutje-jam-me-vellezerit-dhe-motrat-ne-shqiperi/
Ali Ahmeti: Me mendje, zemër, shpirt e lutje jam me vëllezërit dhe motrat në Shqipëri