Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.aktuale.mk/kh-rinia-dhe-vellazerimi-fitojne-ne-diten-e-pare-te-turneut-arsim-idrizi/
KH Rinia dhe Vëllazërimi fitojnë në ditën e parë të turneut “Arsim Idrizi”