Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.aktuale.mk/shkarkohet-ministrja-teknike-e-mpps-nuk-respektoi-marreveshjen-e-prespes-dhe-gjuhen-shqipe/
Shkarkohet ministrja teknike e MPPS, nuk respektoi Marrëveshjen e Prespës dhe gjuhën shqipe