Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.keshilla.net/alkooli-dhe-duhani-ne-shtatzeni-rrisin-12-here-rrezikun-e-vdekjes-se-foshnjave-ne-gjume/
Alkooli dhe duhani në shtatzëni rrisin 12 herë rrezikun e vdekjes së foshnjave në gjumë