Don't have Telegram yet? Try it now!
https://www.mkvesti.mk/vodata-so-limon-ne-mozhe-da-se-sporedi-so-ovoj-recept-za-12-dena-go-otstranuva-celoto-salo-od-stomakot-i-go-chisti-teloto-od-otrovi/
Водата со лимон не може да се спореди со овој рецепт: За 12 дена го отстранува целото сало од стомакот и го чисти телото од отрови!