آیفون محسن
Photo
📱 آموزش پاک شدن خودکار پیامهای واتساپ از هر دو طرف!
آیا میخواهید پیامهایتان در واتساپ (معمولی و بیزینس) بعد از چند روز خودکار و از سمت هر دو نفر پاک شوند؟
با قابلیت «پیامهای ناپدیدشونده» (Disappearing Messages) این کار خیلی راحت انجام میشود. 👇
🛠️ چطور این قابلیت را فعال کنیم؟
۱. برای همه چتهای جدید (پیشفرض)
· بروید به: Settings > Privacy > Default message timer
· یکی از گزینههای ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز را انتخاب کنید.
· از این به بعد، همه چتهای خصوصی جدید بهطور خودکار این تایمر را خواهند داشت.
۲. برای یک چت خاص
· وارد چت شوید و روی نام مخاطب ضربه بزنید.
· گزینه Disappearing messages را پیدا کنید و آن را روشن کنید.
💡 نکات مهم
· فقط پیامهای جدید: این قابلیت فقط روی پیامهایی که بعد از فعالسازی ارسال میشوند اعمال میشود. پیامهای قبلی پاک نمیشوند.
· از هر دو طرف پاک میشود: پیامها هم از چت شما و هم از چت طرف مقابل حذف میشوند.
· پیامهای معمولی: اگر پیامهای متنی معمولی فرستادید، راهی برای پاک شدن خودکارشان بعد از چند روز وجود ندارد. باید از همان اول با قابلیت «پیامهای ناپدیدشونده» بفرستید یا قبل از گذشت ۲ روز گزینه Delete for everyone را بزنید.
💬 شما از این قابلیت استفاده میکنید؟
نظرتان را برام بنویسید! 😊
📲 برای دوستانی که واتساپ دارن بفرستید!
#آموزش_واتساپ #واتساپ #پیام_های_ناپدیدشونده #حریم_خصوصی #واتساپ_بیزینس #WhatsApp #DisappearingMessages #Privacy #WhatsAppTips #Messaging #TechTips
✨ همیشه به روز باشید و از جدیدترین تکنولوژیها و آموزشها مطلع شوید!
گروه مجله محسن
سایت مجله محسن
🆔 @iphone02016
آیا میخواهید پیامهایتان در واتساپ (معمولی و بیزینس) بعد از چند روز خودکار و از سمت هر دو نفر پاک شوند؟
با قابلیت «پیامهای ناپدیدشونده» (Disappearing Messages) این کار خیلی راحت انجام میشود. 👇
🛠️ چطور این قابلیت را فعال کنیم؟
۱. برای همه چتهای جدید (پیشفرض)
· بروید به: Settings > Privacy > Default message timer
· یکی از گزینههای ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز را انتخاب کنید.
· از این به بعد، همه چتهای خصوصی جدید بهطور خودکار این تایمر را خواهند داشت.
۲. برای یک چت خاص
· وارد چت شوید و روی نام مخاطب ضربه بزنید.
· گزینه Disappearing messages را پیدا کنید و آن را روشن کنید.
💡 نکات مهم
· فقط پیامهای جدید: این قابلیت فقط روی پیامهایی که بعد از فعالسازی ارسال میشوند اعمال میشود. پیامهای قبلی پاک نمیشوند.
· از هر دو طرف پاک میشود: پیامها هم از چت شما و هم از چت طرف مقابل حذف میشوند.
· پیامهای معمولی: اگر پیامهای متنی معمولی فرستادید، راهی برای پاک شدن خودکارشان بعد از چند روز وجود ندارد. باید از همان اول با قابلیت «پیامهای ناپدیدشونده» بفرستید یا قبل از گذشت ۲ روز گزینه Delete for everyone را بزنید.
💬 شما از این قابلیت استفاده میکنید؟
نظرتان را برام بنویسید! 😊
📲 برای دوستانی که واتساپ دارن بفرستید!
#آموزش_واتساپ #واتساپ #پیام_های_ناپدیدشونده #حریم_خصوصی #واتساپ_بیزینس #WhatsApp #DisappearingMessages #Privacy #WhatsAppTips #Messaging #TechTips
✨ همیشه به روز باشید و از جدیدترین تکنولوژیها و آموزشها مطلع شوید!
گروه مجله محسن
سایت مجله محسن
🆔 @iphone02016