Best Airdrop+Update
11 subscribers
449 photos
2.72K links
Only Airdrop Post.
Download Telegram
๐Ÿ”ฅTIDEX Exchange
Complete KYC
Then Deposit 20$+ TRX Coin
Then withdraw after deposit
Join: https://tidex.com/referral/64ded6d0-b6bf-4a47-922a-f337aee82abe
๐Ÿ”ฅPandora
Conditions: Users who traded more than 500$ on Pancakeswap dex from 14 January 2022 to 14 April 2022
can claim PSR Token
Link: https://pandora.digital/airdrop/2
๐Ÿ”ฅQuantumSwap Testnet
Follow this procedure:
1)install kiwi browser: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiwibrowser.browser

2)Add Metamask Extension on kiwi browser

3) Go to this dex https://www.quantumswap.org/ & connect evmos network with Metamask

Network Name Evmos Testnet
New RPC url https://eth.bd.evmos.dev:8545
Chain id 9000
Token symbol tEVMOS
Block Explorer url https://evm.evmos.dev

4) Claim Testnet Token from this faucet https://faucet.evmos.dev/

5) Swap 5 times (Evmos) to QTM-USDC & USDT

Add Liquidity
Remove Liquidity
Farm LP
Stake LP
Stake & Unstake
Farm & Harvest

6) After all these need to submit a report to this discord channel Join & complete chapcha verification
https://discord.gg/wVYYkVVfj3

Then go to the testnet feedback room
Then submit your Metamask
Address+ Say something about they're DEX if you get something wrong or anything else+ take a screenshot on swap page that's means your all transaction records
๐Ÿ”ฅMySwap Testnet
1)Install Argent Wallet https://tinyurl.com/argentwallet

2) Claim Testnet Token & Swap from this dex https://www.myswap.xyz

3) Swap TST to ETH
& Add Liquidity

Official Post: https://0xthea-turkish.medium.com/myswap-testnet-rehberi-9db85a35af05
๐Ÿ”ฅCMC Reward Programme
First sing up: coinmarketcap.com/
Then complete KYC on Binance
Submit Binance UID
Then Submit BSC address
From Metamask or Trustwallet
Then Complete Quiz: https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970
Best Airdrop+Update
๐Ÿ”ฅCMC Reward Programme First sing up: coinmarketcap.com/ Then complete KYC on Binance Submit Binance UID Then Submit BSC address From Metamask or Trustwallet Then Complete Quiz: https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970
Quiz Answers

1. Celer cBridge is a protocol that:
Ans: All of the above

2. Which is NOT true of cBridge?
Ans: The transfer fees go directly to the Celer Team.

3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?
Ans: Over 20

4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?
Ans: Aggressive, Conservative, Hodler

5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards
Ans: 2 & 3

6. Where is the CHESS token traded?
Ans: Binance / Pancakeswap

7. Why is DeFi beneficial for individuals?
Ans: All of the above

8. Why is DeFi beneficial for Institutions? [โœ‹There is some confusion with this question!]
Ans: Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets

9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?
Ans: All of the above

10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?
Ans: All of the above

11. What are the advantages of the Pear Marketplace?
Ans: All of the above

12. What is PearDAOโ€™s token name and symbol?
Ans: Name: Pear DAO, Symbol: PEX

13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?
Ans: All of the above

14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?
Ans: You can multiply your APYs up to 6x through leverage

15. Which of the following is true about Alpacaโ€™s market-neutral Automated Vault?
Ans: All of the above

16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?
Ans: By creating a space

17. Which one is NOT SecondLive NFT?
Ans: Avatar NFT

18. What is the total $LIVE rewards in SecondLiveโ€™s weekly staking pool?
Ans: 100,000 $LIVE

19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?
Ans: Game with AR/VR technology

20. What is/are the token name(s) of TopGoal?
Ans: TMT and GOAL

21. Who is NOT the target audience of TopGoal?
Ans: Console Game Players

22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?
Ans: All of the above

23. What can players do on Thetan Arenaโ€™s Marketplace?
Ans: Both are correct

24. Is Thetan Arena free to play?
Ans: A - Yes, you can play for free as long as you want

25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?
Ans: Whitelisting

26. According to Galler's tips, what are the "3 Main Metrics" you should analyze when it comes to NFT on-chain data?
Ans: Holders, Supply & Volume

27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?
Ans: Order book
๐Ÿ”ฅLAPLAP NFT
Login gleam.io
Complete social media task
Join: https://wn.nr/UEjnqw

Complete at least 1 trade on DODO Dex on BSC network:
https://app.dodoex.io
๐Ÿ”ฅSLINGSHOT
Join waitlist: https://slingshot.finance/mobile/OEWBLZAM5DX4
Submit email & verify

Then refer at least 1
๐Ÿ”ฅRobinhood waitlist
Just submit your email
No need to verify
Join: https://robinhood.com/web3-wallet/f3319846
๐Ÿ”ฅCube Chain
Simply Chat with bot
Join: https://t.me/CubeAirdropBot?start=458375925
๐Ÿ”ฅDRIVEZ
Sing up
Confirm email
Join: https://drivez.app/?ref=SGSROP
Token will be converted on after 31 July
๐ŸMises Browser
Like Kiwi browser
Working Procedure
1) Download browser:
https://home.mises.site/download?misesid=mises186hngdaka02ekkcuvs3r2yr6dmf55pp69ueysk

2) Open Then tap on Metamask and create a new wallet and backup seed phrase

3) Then verify seed phrase and open wallet then select Mises Network

4) Login your Twitter account using another Tab

5)Then open another Tab and tap Airdrop option and Connect with your Twitter and follow retweet their twitter
@Mises001

Then confirm

After few minutes you got Your Token according to Twitter Followers and Activity
The owner of this channel has been inactive for the last 11 months. If they remain inactive for the next 7 days, they may lose their account and admin rights in this channel. The contents of the channel will remain accessible for all users.